Jocuri Zuma, zuma gratis online

Jocuri zuma

Joaca gratis cele mai tari jocuri 3D online din categoria - Jocuri zuma. Colectia de Jocuri zuma va propune o multitudine de provacari noi in fiecare zi. Jocuri online noi pentru toate gusturile.

  • Linkuri sponsorizate

Despre Jocuri zuma online

Despre Jocuri zuma Jocurile Zuma cele mai apreciate jocuri de logica cu bile. Joaca gratis online fara sa downloadezi cele mai bune jocuri zuma. Alege dintr-o gama variata de jocuri disponibile in categoria aceasta. Desi Zuma a fost conceput ca un joc de asociere de piese, acesta a evoluat intr-un joc de logica de tip puzzle ce ofera o experienta de joc futuristica. Alege dintre numeroasele jocuri tematice unele cu scene 3D sau varianta Zuma Deluxe. Pentru a trece nivelele din Jocurile Zuma cu succes este necesar sa lovesti bilele de aceasi culoare cu bila din gura monstrului. Cu cat sirul bilelor colorate este mai mare si este format din bile de aceeasi culoare cu atat punctele primite sunt mai multe in momentul lansarii bilei de aceasi culoare. Nivelurile din jocurile Zuma ofera puzzle-uri distractive si captivante pentru toti jucatorii,copii tineri si adulti.
Jocuri zuma
Scor: 0.00 din 5 bazat pe 0 voturi

Noutati - Jocuri zuma

Jocuri zuma

Jocuri Zuma, zuma gratis online Profita la maxim de cele mai frumoase si palpitante Jocuri 3D. Pe site-ul nostru sunt disponibile toate tipurile de jocuri online 3D. Indiferent daca esti un jucator impatimit sau doar unul ocazional, vei indragi colectia noastra de jocuri 3D.

Jocuri zuma - jocuri 3D gratis

Jocurile tale preferate le gasesti numai pe jocuri3dgratis.ro

    Linkuri sponsorizate

Noutati jocuri pe site

2009-2013 Jocuri 3D jocuri3dgratis.ro.

Distractie placuta pe cel mai bun site de Jocuri 3D. Jocuri online gratis.